27 09 2021

Mireshi po i prinë ndryshimit të 17 tetorit!

Nga takimi i mbajtur me gra sot në Miresh, gjetëm frymën e fitores, frymën e ndryshimit.

Kryetari Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Selvete Sylejmani e Bedri Asllani, si dhe deputeten Arbëreshë Kryeziu Hyseni, u zotuan para të pranishmeve se me Lëvizjen VETËVENDOSJE!, do të ketë transparencë të plotë në konkurse, e cila ka munguar në qeverisjet paraprake. Po ashtu roli i gruas do jetë vital në qeverisjen e re, ku bashkëpunimi me gratë dhe fuqizimi i tyre do jetë prioritet kryesor.

Mireshi e ka ndarë mendjen për numrin 144!

Kontribo