09 11 2021

Mireshi vetëvendosës

Fryma e fitores po na përcjell ngado. Njejtë ishte edhe në Miresh në takimin e sotëm. Ata e duan ndryshimin dhe po punojnë për ta jetësuar atë. Para qytetarëve dhe në praninë e ministres së punëve të jashtme Donika Gërvalla, kryetari Alban Hyseni u zotua për një qeverisje transparente, dhe që i garanton qytetarit rol aktiv në çështjet që i interesojnë atij. Problemet infrastrukturore do të zgjidhen, si dhe do të rriten hapësirat e gjelbra anembanë komunës.

Bashkë qeverisim!

#përtëgjithafshatrat

Kontribo