08 08 2022

Muhaxherët nga Rogana kampion të Turnirit “Rogana 2022”

Turnirin e futbollit “Rogana 2022” të organizuar nga Komuna e Kamenicës në nderim të dëshmorëve Selver Kryeziu dhe Emin Kryeziu, e ndoqi dje Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me Kryetarin e Kamenicës, Kadri Rahimaj, Kryetarin e FFK-së, Agim Ademi, deputetin, Shaip Kamberi, dhe Kryetarin Arben Taravari.

Në garën me 45 ekipe dhe 95 lojë të zhvilluara, mes interesimit të jashtëzakonshëm të banorëve të fshatit dhe të kësaj komune, finalja mes ekipit Muhaxherët nga Rogana dhe Blinori Plast dhuroi një spektakël të vërtetë për të gjithë dashamirët e futbollit që ishin mbledhur, duke e nxjerrë në fund fitues ekipin Muhaxherët nga Rogana.

Kryetari i Kamenicës duke përgëzuar nivelin e organizimit të këtij turniri, në profilin e tij ka shkruar që ngjarje të tilla na duhen e do të ketë më shpesh në Kamenicë.

Kontribo