13 10 2012

Mungesa e legjitimitetit në votimet e koalicionit qeverisës

Të enjten në votimin për dhe kundër në lidhje me mocionin për ndërprerjen e privatizimit, në Kuvendin e Kosovës, edhe pse ky mocion ra për shkak të votave nominale të pjesës më të madhe të koalicionit qeverisës, dhe abstenimit një pjese të deputetëve, (45 deputetë votuan për dhe 53 votuan kundër) vota reale, pra votave e qytetarëve përfaqësuar në deputetë është: 589.911 për ndërprerjen e privatizimit dhe kundër ndërprerjes 363.693.

Më poshtë mund të gjeni votën e deputetëve në lidhje me mocionin të llogaritur sipas votave që secili deputetë ka marrë nga qytetarët e Republikës së Kosovës.

Kontribo