03 05 2020

Në javën që shkoi, 27 prill, 2020, u transferuan 500 mijë euro ndihmë financiare nga Republika e Kosovës për Preshevën, Medvegjën dhe Bujanocin, për të menaxhuar krizën me COVID-19.

Kontribo