11 01 2023

Në kujtim dhe nderim të Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës

Në kujtim dhe nderim të Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës

Në 39 vjetorin e rënies së Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës, një delegacion i Lëvizjes VETËVENDOSJE! i prirë nga Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, së bashku me ministra, deputetë dhe aktivistë të Lëvizjes, bënë homazhe te varrezat e dëshmorëve në Gjilan, ku vendosën lule të freskëta në kujtim dhe nderim të dëshmorëve që dhanë gjithë çfarë patën nga vetja e tyre për çlirimin e vendit tonë.

Ky delegacion vizitoi edhe kazermën e FSK-së që mban emrin e Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës.

Lavdi Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës, Lavdi për të gjithë dëshmorët e kombit.

Kontribo