30 09 2021

Në takim me banorët e fshatit Roganë të Dardanës

Mikpritje, entuziazëm dhe mbështetje për Lëvizjen po marrim vazhdimisht në Roganë. Isha i ftuar në takim me disa banorë nga kandidatët për Kuvend Komunal Valentina Kastrati-Kryeziu dhe Lirim Kryeziu.

Banorët e Roganës gjithmonë kanë ditur të rreshtohen kah progresi dhe interesi i përgjithshëm shoqëror. Gjatë bashkëbisedimit u pajtuam se ndryshimi që ka ndodhur në nivelin qendror me 14 shkurt, dhe, pas 17 tetorit, kur ndryshimi do të bëhet në Dardanë, do të reflektoj në projekte konkrete zhvillimore jo vetëm në Roganë por në gjithë komunën tonë.

#BashkëQeverisim për Roganën e gjithë Dardanën! 144❤️ VETËVENDOSJE!

Kontribo