07 12 2021

Nga fjala e kryeministrit Kurti në Këshillin e Stabilizim-Asociimit ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës

Dialogu nuk duhet të ketë synim të kënaq apo shpëtojë ndonjë politikan, por ta rregullojë jetën e qytetarëve. Asociacioni i komunave me shumicë serbe përveçse antikushtetues më shumë i shërben Beogradit sesa qytetarëve serbë në Republikën e Kosovës. Kemi nevojë për një dialog demokratik.

Kontribo