27 09 2021

NGA PANAIRI I BIZNESEVE TË GRAVE NË MITROVICË

Panairi i grave ka për qëllim që punën e kësaj kategorie ta paraqes para qytetarëve, punë e cila bëhet me shumë dashuri dhe përkushtim. Këto panaire, veç tjerash e demonstrojnë rëndësinë e grave në jetën shoqërore, andaj edhe politika duhet t’i kushtoj rëndësi të veçantë.

Adelina Muja Brahimi sot ka vizituar panairin e grave në Mitrovicë, ku për së afërmi u njoftua me produktet që ofrohen në këtë panair. Ajo u zotua se evente të tilla që e fuqizojnë gruan, do të jenë prioritet i saj gjatë mandatit katërvjeçar në Kuvendin Komunal të Mitrovicës.

Kontribo