11 07 2017

NGA TAKIMI ME PËRFAQËSUESEN SPECIALE TË BE-së NË KOSOVË

Kandidati i Lëvizjes VETËVENDOSJE! për Kryeministër Albin Kurti dhe nënkryetari i Lëvizjes, Dardan Sejdiu kanë takuar sot Përfaqësuesen Speciale të BE-së në Kosovë, znj. Natalia Apostolova. Në këtë takim në zyrët e BE-së, u diskutua situata pas çertifikimit të zgjedhjeve të 11 qershorit, vizita e delegacionit të VETËVENDOSJE!-s në Bruksel si dhe disa nga prioritet qeverisëse të Lëvizjes. Nevoja për bashkëpunim të vazhdueshëm mes të dyja palëve ishte pjesë e bisedës në këtë takim.

Palët u dakorduan për bashkëpunim të mëtejshëm e të vazhdueshëm dhe intensifikim të raporteve.

Kontribo