27 09 2021

Nga vizita në Kalanë e Harilaqit në Fushë Kosovë!

Kandidati për kryetar komune, prof. Enver Bajçinca, bashkë me deputetin Mefail Bajçinovci, me aktivistë, kandidatët për asamble dhe struktura të Lëvizjes VETËVENDOSJE! kaluan pasditen e djeshme te kalaja e Harilaqit. Disa vendbanime në Fushë Kosovë kanë nevojë për gjurmime arkeologjike. Gjurmimi dhe ruajtja e kësaj kulture është e domosdoshme.

#bashkëqeverisim144

Kontribo