10 10 2021

Nga vizita në fshatin Muçivërc të Dardanës

Ishte kënaqësi që bashkë me Kryetarin e Kuvendit, Glauk Konjufca, deputeten e Republikës, Arta Bajralija, Kryetarin e Qendrës së Lëvizjes, Bajram Mavriqi, kandidatin për Asamble, Lulzim Spahiu, u takuam dhe bashkëbiseduam me banorët e fshatit Muçivërc. Sa mikpritje e ngrohtë! Sa mbështetje e madhe!

Çfarë entuziazmi i lartë! Qeverisja e drejtë dhe zhvillimore, vjen vetëm me Lëvizjen VETËVENDOSJE!.Ndryshimet në Republikë do ta takojnë edhe ndryshimin në Dardanë, më 17 tetor, do të fitojmë pa balotazh.

Kontribo