13 11 2016

NUK MUND T’I BESOJMË POLICISË SË KLANIT “PRONTO”

Ky është Nexhmi Krasniqi, Drejtor i Policisë Rajonale të Prizrenit, i cili manipuloi të vërtetën e vdekjes së Astritit. Në foto Nexhmiu është me shefat e tij të klanit “Pronto”.

Nexhmi Krasniqi është nismëtari i deklaratave kontradiktore të institucioneve përkatëse në lidhje me vdekjen e Astritit, si dhe personi përgjegjës për plasimin joligjor të materialeve të konfiskuara nga Policia.

Nexhmi Krasniqi më parë ishte edhe i akuzuar si njëri ndër njerëzit kryesor që kryen shërbimet për ‘mafian’ në qytetin e Prizrenit, ku kryesisht merret me rastet e haraçit dhe fajdes, si dhe më pas edhe ishte suspenduar për një kohë.

Por, ai është prapë në krye të Policisë falë lidhjeve dhe afërsisë me klanin “Pronto”, veçanërisht me Hashim Thaçin e Adem Grabovcin.

Është e pamundur t’ua besojmë këtyre njerëzve të kapur, hetimin për vdekjen e Astrit Deharit. Janë po këta që e mbajtën Astritin në burg pa asnjë provë dhe na e nxorrën nga burgu në arkivol.

Kontribo