06 05 2015

PAKËNAQËSIA QYTETARE NUK HESHTET ME ARRESTIMIN E OPOZITËS

“Shiheni se çfarë sistemi kanë ndërtuar këta monopolizuesit e shtetit: nëse je në VETËVENDOSJE!, je duke shkuar për një tubim me bashkatdhetarë, arrestohesh nga policia e pushtetit pse ke protestuar në prill të vitit 2013 kundër Marrëveshjes me Serbinë, dhe përfundon në Deçan për ta paguar gjobën e komunikacionit.

Kurse nëse je në PDK, ke zhvatur tenderë, ke marrë reket, ke kërcënuar e ke rrahë njerëz, të hapen edhe portat edhe aeroportat, policia nuk të sheh, bëhesh i padukshëm, i kapërcen të gjitha shtetet e BE-së dhe përfundon në Suedi si Xhabir Zharku. Zonja dhe zotërinj, ky është modeli i shtetit të qeversisë së kaluar, të cilën me shumë zell po e vazhdon qeveria aktuale.” – Glauk Konjufca

Kontribo