21 09 2015

Paramilitarët e PDK-së sulmojnë aktivistët e Lëvizjes në zyren e tyre

Rreth orës 21:20 katër persona, nga të cilët dy të armatosur, kanë sulmuar dy aktivistë të Lëvizjes VETËVENDOSJE! brenda në hollin e zyrës dhe para objektit.

Dy nga sulmuesit janë djemtë e Sabit Gecit, Alban dhe Kushtrim Geci të cilët kanë të kaluar kriminale. Policia i arrestoi këta dy persona ndërsa dy të tjerë kanë ikur.
Dy aktivistë të Lëvizjes janë therrur me thikë dhe po trajtohen në QKUK.

Ky sulm është sulm i planifikuar ndaj Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe është i papranueshëm. Të tilla sulme nuk e ndalin Lëvizjen në kauzën e saj të drejtë.

21 shtator 2015
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kontribo