29 09 2021

Peja do të jetë qendër e Sportit dhe Kulturës!

Pas aktiviteteve ditore të fushatës u ndalëm për të bashkëbiseduar për bashkëqeverisjen tonë në Pejë me qytetarë që angazhohen në fushën e Sportit dhe Kulturës.

Peja dikur njihej si vend i Sportit e Kulturës. Gazmend Agusholli, si kryetar i ri i Komunës së Pejës bashkë me Hajrullah Çekun, Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit u zotuan që do të jenë krah i sportistëve e njerëzve të Kulturës.

#144GazmendAgusholli

#BashkeQeverisim

Kontribo