17 04 2019

Peja Kundër PANhajnisë

Kosovës i duhet një riorientim politiko-ekonomik. Drejtësia duhet të triumfojë mbi korrupsionin dhe krimin, ndërsa barazia mbi pasurimin e paligjshëm dhe varfërinë esktreme. Qeverisja e re do të rishpërndajë pasurinë prej nga do të rritet mirëqenia për të gjithë.

Kosovës nuk i duhen qeveri si kjo PANqeveria, e cila shikon vetëm veten prej ku ia rrit pagën vetës 100% dhe punëson vetëm familjarët e saj. Kosova nuk është as e qeverisë dhe as e farefisit të Kryeministrit. Ajo duhet të jetë e barabartë për të gjithë pavarësisht postit apo mbiemrit.

Nga qyteti i bukur i Pejës sot, së bashku me qytëtarët e kësaj komune, përçuam edhe një herë mesazhin: Kundër PANhajnisë dhe për zgjedhje të reja.

Së bashku do ta ndryshojmë vendin dhe do t’i japim shpresë Republikës sonë, Kosovës.

Kontribo