04 11 2021

Pensionistët duan ndryshim të qeverisjes komunale

Sot, takuam disa nga pensionistët e komunës tonë, ku përveç falenderimit për kontributin në fitoren e raundit të parë të zgjedhjeve, dëgjuam nga ta preokupimet e shumta që i kanë ne lidhje me qeverisjen lokale.Të mobilizuar si asnjëherë më parë, për një pleqëri të dinjitetshme dhe për të ardhmen e të rinjëve, ata janë të gatshëm për ta rikonfirmuar fitoren e Lëvizjes më 14 nëntor.

#përtëgjithamoshat

Kontribo