08 09 2022

Për herë të parë patrullohet vija kufitare mes Republikës së Kosovës dhe Serbisë përgjatë liqenit të Ujmanit

“Për herë të parë që nga paslufta, pas krijimit të njësitit për patrullim ujor, Policia e Kosovës sot filloi me patrullimin e rregullt të vijës kufitare mes Republikës së Kosovës dhe Serbisë, si dhe gjithë hapësirës së Liqenit të Ujmanit. Tashmë, kontrolli i kufirit shtetëror është më i plotë. Përgëzoj Policinë e Kosovës për suksesin e radhës”, tha ministri Brendshëm Xhelal Sveçla.

Kontribo