07 10 2021

Përkrahje për vajzat dhe gratë e Fushë Kosovës

Takimet e kandidatit për kryetar komune, prof. Enver Bajçinca, kanë vazhduar edhe sot.

Së bashku me kandidaten për asamble komunale, Shpresa Aliu- Maloku u takuam me gratë dhe vajzat nga lagja Marigona/ Nakaradë në Fushë Kosovë. Para tyre, kandidatët kanë shpalosur pikat e programit qeverisës, me të cilat parashihen zgjidhjet e problemeve me të cilat ballafaqohen qytetarët e Fushë Kosovës dhe këtyre lagjeve në veçanti.

#bashkëqeverisim144

#enverbajçinca144

Kontribo