27 09 2021

Përlepnica me Lëvizjen VETËVENDOSJE!

Mbështetja që po e marrim në Perlepnicë, është vazhdimësi e përqafimit të frymës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! nga banorët e zonës. U diskutuan disa çështje me rëndësi jetike.

Së pari do të mbyllet rrjeti i kanalizimit i cili derdhet në lum. Pastaj do të bëhet pastrimi i deponive ilegale të mbeturinave. Kjo do të shoqërohet me ndërtimin e parkut rekreativ tek liqeni i Përlepnicës, i cili do t’i sjellë gjallëri dhe do të tërheq banorët e komunës për të kaluar më shumë kohë në natyrë. Në takim ishte i pranishëm kandidati për asamble Bejtullah Osmani, si dhe na nderoi me prezencën e tij edhe Hydajet Hyseni.

Si qytetar i Përlepnicës, ai foli për ndryshimin që vjen nëpërmjet qeverisjes së kandidatit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, kryetarit të ardhshëm të komunës, Alban Hyseni. Për zhvillimin e Përlepnicës, për zhvillimin e Gjilanit.

Kontribo