15 10 2021

Petrova e Shtimes është gati për ndryshim

Në përmbyllje të kësaj fushate, mbështetja vetëm sa po shtohet e fuqizohet.Takimin e radhës e patëm në Petrovë, në Lagjen Ademaj, bashkë me bartësin e listes Adnan Ademi si dhe kandidatë e aktivistë nga qendra jonë. Para të pranishmëve shpalosëm planprogramin tonë qeverisës dhe biseduam për nevojat dhe preokupimet që kanë banorët e fshatit Petrovë e që nuk janë të pakta.

Kudo që po shkojmë, vërejmë një opinion të përbashkët, që qytetarët janë të lodhur me këtë qeverisje të gjatë e të stërkequr. Diskriminimi, pabarazia, nepotizmi dhe përfitimet personale e kanë karakterizuar këtë qeverisje në ikje.Kjo do të ndryshoj pas 17 tetorit kur ne do qeverisim me qytetarin dhe për qytetarin.Kjo ditë është më afër se kurrë. Dita kur hapet një faqe e re në historinë politike të Shtimes.

BashkëQeverisim

Kontribo