01 11 2021

Pogragja e vendosur për ndryshim

Në takimin e mbajtur në fshatin Pogragjë, të karakterit falenderues, shprehëm mirënjohje për qytetarët dhe strukturat tona atje, për fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Mobilizimi i madh atje për raundin e dytë është treguesi më i mirë për fitoren e madhe që na pret më 14 nëntor. Fryma e re qeverisëse, me energji të reja, i duhet Gjilanit.

#përtëgjithafshatrat

Kontribo