09 11 2021

Pozherani i Vitisë ka vendosur për Arsim Ademin

Në tubimin e mbajtur sot në Pozheran, ku të pranishëm ishin kryetari i ardhshëm i Vitisë, Dr. Arsim Ademi, ministri i Financave z. Hekuran Murati, zv. ministri i Mbrojtjes z. Shemsi Syla, zv. ministri i Infrastrukturës z. Hysen Durmishi, zv. ministri i Bujqësisë z.Imri Demelezi dhe deputetët Enver Dugolli, Nijazi Isaku, Mirlinda Tishukaj-Sadiku, qytetarët u shprehën mëse të gatshëm që fitores së 14 nëntorit t’i kontribuojnë së bashku. Pasqyrimi i ndryshimit të nisur në nivelin qendror, edhe në atë lokal është i domosdoshëm, andaj numri 144, Lëvizja VETËVENDOSJE! është e vetmja zgjidhje.

#BashkëQeverisim

#PërVitinë

#meArsimAdemin+30

81Arsim Aziri and 80 others4 sharesLikeCommentShare

Kontribo