09 06 2020

Prej nesër fillon Java e Lëvizjes.

Prej nesër fillon Java e Lëvizjes. Hapjen e saj e shënojmë me Ditën e Lidhjes në Prizren, për të vazhduar ditën e premte me kremtimin e 15 vjetorit të Lëvizjes tonë në sheshin ‘Skënderbeu’, dhe për ta përmbyllur me ditëlindjen e veprimtarit dhe aktivistit të shquar të çështjes kombëtare, Ukshin Hoti.

Ndërkohë që nënshkrimi i peticionit do të vazhdojë pa ndërprerje, ditën e dytë të kësaj jave të Lëvizjes, të enjten, do t’ia dedikojmë pikërisht atij, duke e shtuar punën dhe numrin e nënshkrimeve për zgjedhje të reja. Ditët e tjera, do të jenë për Mërgatën, Gruan dhe Rininë, qeverisjen lokale dhe qendrore, ku edhe do t’i prezantojmë të arriturat e qeverisjes tonë.

Ju mirëpresim në aktivitetet tona.

Kontribo