17 11 2018

Prezantim nga prof. Venera Demukaj.

Sot në mbrëmje në Lëvizjen VETËVENDOSJE! Profesoresha Venera Demukaj paraqiti prezantimin “Ndihma e Jashtme: Mundësitë dhe Kontradiktat”. Pas prezantimi vijoi diskutimi mbi një temë tepër të rëndësishme siç është implikimet e ndihmës së jashtme për një vend, kur filloi ky koncept i ndërveprimit, çfarë ndodhi me vendet që e “pësuan” e apo e “fituan” këtë tip të ndihmës.

Kontribo