10 10 2021

Prilepi i Deçanit ka ndarë mendjen për numrin 144!

Së bashku me Zëvendës Ministrin e Mbrojtjes Shemsi Syla, me kandidatin për Kryetar Orges Tafilaj dhe me asambleistët tanë, ishim për vizitë në fshatin Prilep. Qytetarët e Komunës sonë, fillimisht duhet t’i kenë kushtet elementare për jetesë, duke filluar nga uji i pijshëm, kanalizimi, ndriçimi, asfaltimi etj.

Sepse këto probleme po i shohim ne, e, po i dëgjojmë çdo ditë nga qytetarët në secilin fshat. Gjithsesi mbi këtë bazë duhet të nisë edhe zhvillimi i Deçanit. Puna e Komunës duhet të vërehet çdo ditë brenda mandatit 4 vjeçar, e jo 2-3 muaj para zgjedhjeve, ngase besimi i qytetarëve nuk fitohet në këtë mënyrë.Andaj sikurse ju edhe ne besojmë se ka ardhur koha që të bëhet ndryshim në Deçan, e ky ndryshim bëhet vetëm me Lëvizjen VETËVENDOSJE!

#bashkëmëshumë144

#bashkëmëmirë

#bashkëqeverisim144

#orgestafilaj_kryetar

Kontribo