19 04 2019

Prizreni kundër PANhajnisë

Në mbrëmje ishim në qytetin e Prizrenit në kuadër të takimeve e tubimeve me qytetarë kundër PANhajnisë.

Plani politik dhe ekonomi i PANqeverisë: varfëri dhe papunësi, mbytje të shpresës dhe mërgim.

Në Kosovë përveçse diasporës që vidhet e kërcënohet kur investon, po ndiqen edhe qytetarët nga vendi. Në mungesë të investimeve të huaja në Kosovë, Kosova po bëhet e huaj për qytetarët e saj.

Kosovës dhe Prizrenit i duhet më shumë se kurrë ndryshimi, për ta kthyer zhvillimin dhe për kthyer perspektivën.

Vendit i duhet një qeveri që qeverisë së bashku me qytetarët dhe i punëson ata, dhe jo qeverisje mbi qytetarët dhe që punëson vetëm familjarët. Qeveria e re e VETËVENDOSJE!s përmes fondit sovran, në njërën anë, do të investojë në industri prej nga do të hapen vende të punës, dhe në anën tjetër, përmes bankës zhvillimore kamatat do të jenë shumë të ulta dhe kthimi afatgjatë.

Kontribo