Bajram Mavriqi

31

Profili

Emri i plotë

Bajram Mavriqi

Bajram Mavriqi është i lindur më 19 qershor 1985 dhe jeton në Dardanë. Në vitin 2017 ka mbaruar studimet e nivelit Master në Ekonomi, drejtimi i Menaxhmentit.

Nga viti 2010 deri në vitin 2018 ka punuar si shërbyes civil në Komunën e Dardanës.

Është i angazhuar në sektorin privat dhe njihet si njëri prej kontabilistëve të respektuar nga bizneset e Dardanës dhe të Gjilanit.

Ka qenë Kryesues i Kuvendit Komunal gjatë vitit 2018 në Komunë, ndërsa aktualisht është Asambleist i Kuvendit Komunal dhe Kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Dardanë.

Në zgjedhjet parlamentare të vitit 2021 është kandidat për deputet të Kuvendit të Republikës së Kosovës nga radhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Është i martuar dhe ka tre fëmijë.