13 10 2021

Qytetarët e Hajvalisë përcaktues për fitoret tona

Me qytetarët e Hajvalisë që si mbështetës të VETËVENDOSJE!-s kanë qenë përcaktues për fitoret tona e sidomos në kryeqytet, bashkë me kandidatët për Kuvendin Komunal, Rita Zeqirin dhe Mirsad Vitinë, Kryeministrin Kurti që foli për mbështetjen e ndryshimit nga niveli qendror, Kryetari i ri i Prishtinës Arben Vitia dje edhe në formë bashkëbisedimi ndau disa pika programore që prekin aspektet kyçe të jetës së banorëve në këtë pjesë të qytetit. Bashkëpunimi mes qytetarit dhe Komunës do të jetësohet e punët e mira për zhvillimin e Prishtinës do të bëhen bashkë, ishte ndjesia, vota për numrin 144 dhe Arben Vitinë Kryetar të Prishtinës, ishte bindja.

Kontribo