03 10 2021

Ramadani përkrah artistët

Sot, Ministri i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, kryetari i ardhshëm i Ferizajt, Valon Ramadani, deputetët Enver Haliti dhe Burim Karameta, si dhe kandidatët për asamble Rrahim Sadiku, Fatbardha Zogaj-Rekaj dhe Kushtrim Hyseni u takuan me artistë e artiste, kontributi i të cilëve për kulturën dhe jetën artistike në qytetin tonë është i pazëvendësueshëm.

Duke pasur parasysh vështirësitë me të cilat përballen artistët, kushtet jo të mira dhe mungesën e investimeve, Ministri premtoi se përkrahja e tij në realizimin e projekteve të parapara në planprogramin e Lëvizjes të nivelit lokal, siç janë ato për renovimin dhe modernizimin e kushteve të Teatrit Adriana, hapjen e nje kinemaje moderne në qendër të qytetit, si dhe ndërtimin e një objekti të ri për Muzeun e Qytetit, do të jetë e pakursyer deri në relalizimin e plotë të tyre.

Ferizaj ka nevojë për një qeverisje që i përkrahë artistët dhe e vlerëson artin, injoranca në këtë drejtim e zbehë kreativitetin e i dëmton idetë. Andaj më 17 tetor secili qytetar do të përcaktohet për qeverisjen e cila i përfshinë të gjithë dhe nuk e përjashton askënd!

#BASHKËQEVERISIM

#VALONIpërKRYETAR

Kontribo