21 09 2015

Raportimi i fundit i portalit Indeksonline.net rreth sulmit që iu bë sonte Lëvizjes VETËVENDOSJE! është tërësisht i pavërtetë dhe jashtëzakonisht tendencioz.

Rrjedha e sulmit të sotshëm ishte si vijon:
Njëri nga djemtë e Sabit Gecit e parkoi makinën BMW saktësisht në hyrje të zyrës së VETËVENDOSJE!-s (siç shihet në foto), duke e bllokuar derën. Me të dalur nga makina ai ka filluar t’i kërcënojë dhe fyej verbalisht dy aktivistët e Lëvizjes që ishin para zyrës. Në atë moment kanë ardhur edhe 4 persona të tjerë të armatosur me revole dhe me thikë dhe kanë filluar të godasin aktivistët dhe i kanë therrur dy nga ta.

Me të dëgjuar zhurmën, nga zyra kanë dalur edhe aktivistët e tjerë dhe i kanë larguar sulmuesit. Në atë moment ka arritur Policia e Kosovës. Kjo e fundit ka arrestuar 2 djemtë e Sabit Gecit, Alban dhe Kushtrim Gecin, ndërsa 3 sulmuesit e tjerë kanë ikur.

Ky raportim tendencioz i portalit INDEKSONLINE është në vazhdën e keqinformimit dhe sulmeve të vazhdueshme që ky portal ia bën Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Ky portal tendencioz është vënë tërësisht në shërbim të pushtetit të krimit.

Kontribo