08 12 2014

Reagim i Lëvizjes VETËVENDOSJE! ndaj deklaratave të Hashim Thaçit në Kuvendin e Kosovës

Deklarata e Hashim Thaçit në Kuvend se kinse ka pasur kërkesë nga Lëvizja VETËVENDOSJE! është shpifja e radhës në vazhdën e mashtrimeve të këtij personazhi.

Në respekt të informimit të drejtë të të gjithë opinionit publik, deklarojmë se në asnjë rast a rrethanë nuk ka pasur kurrfarë përpjekje për kontakt apo takime nga ana e Lëvizjes VETËVENDOSJE! me PDK-në apo ndonjë zyrtar të saj e as nuk do të ketë.

E vetmja përpjekje për takim ka qenë ajo e PDK-së, kërkesë të cilën nuk kemi pranuar as ta diskutojmë dhe e kemi bërë publike me kohë për publikun.

Kushdo që pretendon të kundërtën i ftojmë ta dëshmojë me fakte e publikisht.

Për sa na takon, jemi angazhuar dhe do të vijojmë, për ndryshim rrënjësor të realitetit në Kosovë ku personazhet e klanit Thaçi dhe ai vetë dalin para drejtësisë dhe shpaguajnë dëmet që i kanë bërë Kosovës.

8 dhjetor 2014

Kontribo