30 06 2022

Replika e drejtueses së GP të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Mimoza Kusari Lila me Kryetarin e LDK-së Lumir Abdixhiku

“Ju jeni një seancë vonë, seanca për trustin kur është kërkuar prezenca juaj ka qenë me 23 qershor jo me 30 qershor. Asnjëherë tjetër nuk e kemi kërkuar prezencën tënde. Për atë ditë është kërkuar prezenca juaj edhe e ekonomistëve tjerë të grupit për arsye se i keni dhënë mbështetje një ideje që asnjë logjikë ekonomike nuk e ka pasë. Mbi të gjitha pasojat për Sistemin Pensional të Kosovës kanë qenë të paralajmëruara dhe alarmante nga gjithë të tjerët përveç jush dhe këtyre që e kanë propozuar. Kredibiliteti juaj për të folur për diçka në kontekstin ekonomik dhe të ardhmes tonë është i barabartë me zero në raport me mungesën tuaj.”

https://fb.watch/d_yMsHQej8/

Kontribo