10 10 2021

Rinia e Deçanit me Lëvizjen!

Ishte kënaqësi të kishim në mesin tonë deputetin Ardian Gola, në aktivitetin e rinisë së Lëvizjes në Deçan. Të gjithë këta të rinj të frymëzuar me frymën e ndryshimit, na e dëshmuan edhe njëherë se Deçani ka nevojë për rininë dhe se Komuna duhet të jetë në përkrahje të rinisë, e jo siç ka ndodhur deri më sot.

Orges Tafilaj si Kryetar i ardhshëm, është përfaqësuesi më i denjë dhe zëri i rinisë. Të gjithë të rinjtë të cilët besuan në ndryshim e madh të 14 shkurtit, e besojnë edhe ndryshimin e 17 tetorit.

#riniamelëvizjen

#riniamedeçanin144

Kontribo