09 10 2021

Rogana e Dardanës është gati për ndryshim!

Qeverisja e mirë vjen me Lëvizjen. Rogana ka dëshmuar se e do qeverisjen e ndershme dhe profesionale. E kanë kuptuar qytetarët se ndryshimi është i domosdoshëm të shtrihet edhe në Dardanë.

Lëvizja shpalosi programin e mirë për qeverisjen lokale me 50 zotime, dhe gjatë bashkëbisedimit, theksuam rëndësinë e qeverisjes qendrore në raport me disa investime të mëdha kapitale për të cilat Rogana nuk i mori asnjëherë.

Bashkë qeverisim për Dardanën!

Kontribo