31 10 2021

Rogova e Hasit me Mimoza Kusari Lilën

Dje, në Rogovë të Hasit, Kryetarja në ardhje, Mimoza Kusari Lila, bashkë me Kryeministrin, Albin Kurti, takuan banorët e këtij fshati ku bashkëbiseduan për qeverisjen e re që po vjen në Gjakovë. Investimi në infrastrukturë, përkatësisht në ndërtimin e urës në hyrje të këtij fshati, bashkë me investimet që tashmë janë paraparë brenda buxhetit të ri për bujqësi dhe prodhim vendorë, do t’i japin një shtysë zhvillimore këtij fshati duke ja rritur kështu mirëqenien edhe banorëve të saj.

Kontribo