05 11 2018

Rruga ”Arbënor e Astrit Dehari”

Me propozimin e grupit të asamblesitëve të Lëvizjes në Kuvendin Komunal të Prishtinës u vendos që një rrugë të mbajë emrin e aktivistëve Arbënor dhe Astrit Dehari, për nder të jetës dhe veprës së tyre atdhetare.

Në vendin ku gërshetohen rrugët ”Muharrem Fejza” dhe ”Bahri Fazliu” sot u vendos dhe ajo e ”Arbënor e Astrit Dehari” .

Lavdi të gjithë heronjve të Kombit. Lavdi Arbënor e Astrit Deharit

Kontribo