04 11 2021

Rruga e Prishtinës e bashkuar për fitoren e Lëvizjes

Në takimin e karakterit falenderues të mbajtur me strukturat dhe qytetarët e Rrugës së Prishtinës, gjetëm frymën e fitores. Mobilizimi i madh i qytetarëve të asaj lagje, sikurse në çdo lagje e fshat të komunës, na konfirmon besimin e madh qytetar në Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Zëri i ri i komunës, do ia sjell Gjilanit udhëheqjen e re me ndryshimet e nevojshme.

#përtëgjithalagjet

Kontribo