02 11 2021

Shpejtim Bulliqi mandatplotë prej qytetarëve e për Podujevën!

Kryetari Shpejtim Bulliqi ka përkrahjen qytetare për një mandat katërvjeçarë, e do ta ketë edhe mbështetjen e qeverisë Kurti për projekte që shtojnë zhvillimin e sjellin progresin në Podujevë. Aty ku filloi ndryshimi e u bart gjithandej vendit, tash është koha të vazhdohet me punë të mira që ngrisin mirëqenien e qytetarëve.Nga takimet me bizneset, dhe tubimet me qytetarë në Kërpimeh, Sfeçël, e Lluzhan.

Kontribo