23 12 2019

Takim lamtumirës me ambasadorin e Italisë, z. Piero Cristoforo Sardi.

Sot, Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, priti në takim lamtumirës ambasadorin e Italisë, z. Piero Cristoforo Sardi.

Në këtë takim të përzemërt u fol për rëndësinë e avansimit të mëtutjeshëm të marrëdhënieve bilaterale mes dy shteteve tona, për përvojat e Italisë në forcimin e saj ligjor e demokratik dhe ndihmën e mbështetjen që mund ta jap ky vend për shtetndërtimin e Kosovës. Gjithashtu u diskutua edhe për situatën aktuale në Kosovë, me theks te arritjet dhe sfidat drejt koalicionit qeverisës midis LVV dhe LDK.

Kryetari Kurti e falënderoi Ambasadorin Sardi për bashkëpunimin gjatë këtyre viteve duke i dëshiruar punë të mbarë në angazhimet e tjera të tij. Me ambasadorin e ardhshëm, urojmë që të vazhdojë puna dhe takimet e përbashkëta me qëllim forcimin e marrëdhënieve ndërshtetërore.

Kontribo