23 01 2020

Takim me ambasadorët R. Grenell dhe P. Kosnett

Sot kryetari i Lëvizjes, Albin Kurti, së bashku me kryetarin e Kuvendit, Glauk Konjufcën dhe deputeten Fitore Pacolli pritën në selinë e Lëvizjes ambasadorët R. Grenell dhe P. Kosnett. Takimi u zhvillua në atmosferë të përzemërt. Palët diskutuan rëndësinë prioritare për zhvillim ekonomik dhe hapje të vendeve të reja të punës, dhe atë të bashkëpunimit mes vendeve tona.

Kontribo