14 09 2017

TAKIM ME AMBASADORIN E KANADASË PËR REPUBLIKËN E KOSOVËS, DANIEL MAKSYMIUK

Nënkryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Dardan Sejdiu, dhe drejtuesi i Komitetit për Politika financiare, Besnik Bislimi, kanë takuar të enjten Ambasadorin e Kanadasë për Republikën e Kosovës, Daniel Maksymiuk.

Themelimi i institucioneve qendrore, gjendja politike dhe ekonomike në Kosovë, si dhe përgatitjet e Lëvizjes VETËVENDOSJE! rreth zgjedhjeve lokale të 22 tetorit ishin tema qendrore bashkëbisedimi.

Ambasadori Maksymiuk shprehu interesimin gatishmërinë e autoriteteve shtetërore kanadeze për të bashkëpunuar me Lëvizjen VETËVENDOSJE!, si subjektin kryesor opozitar në Republikën e Kosovës.

Duke i paraqitur prioritetet e tyre programore, zyrtarët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! ngriten nevojën e zhvillimit dhe revitalizimit të industrive, veçmas ato minerare dhe bujqësore.

Kontribo