27 09 2021

Takim me banorët e fshtatit Veriq të Istogut

Banorët e fshatit Veriq përballen me probleme të shumta siç janë ujë, kanalizimi e gjatë gjithë verës edhe kontaminimi nga deponia e Tuçepit.

Së bashku me bartësin e listës Florin Dreshaj dhe me kandidatin për Kuvend Komunal, Astrit Bujupaj, takuam dhe bashkëbiseduam me banorët e fshatit Veriq, ku morëm mbështetjen e tyre të plotë dhe i siguruam se si qeverisje e ardhshme në Istog, do të fillojmë me punë për t’i evituar problemet me të cilat përballen banorët e kësaj ane.

144✅

Bashkëqeverisim

Kontribo