20 06 2016

Takim me deputetin e SPD-së në Bundestag, Josip Juratoviç

Shefi i grupit parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Glauk Konjufca së bashku me deputeten Shqipe Pantina dhe anëtarët e Kryesisë Ylli Hoxha dhe Marigonë Drevinja takuan sot deputetin nga radhët e SPD-së në Bungestag, Josip Juratoviç.

Në takim u diskutua rreth çështjeve ekonomike të Kosovës. Përgjatë 17 viteve të pasluftës nuk është rindërtuar potenciali industrial në Kosovë. Përkundrazi, nëpërmjet privatizimit të egër dhe pa planifikim vetëm sa kanë mbetur mijëra të papunë. Në Kosovë duhet të ndërtohen strategji të reja ekonomike dhe duhet të hulumtohet potenciali prodhues i Kosovës.

Kontribo