11 03 2021

Takim me drejtorin e FES për Kosovë, Z. René Schlee dhe drejtoren e FES për Maqedoninë e Veriut, Znj. Eva Ellereit.

Sot, Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, së bashku me Sekretarin për Marrëdhënie me Jashtë, Kreshnik Ahmeti, priti në takim drejtorin e Institutit Friedrich Ebert (FES) për Kosovë, Z. René Schlee, dhe drejtoren e FES për Maqedoninë e Veriut, Znj. Eva Ellereit.

Schlee dhe Ellereit uruan Lëvizjen VETËVENDOSJE! për fitoren plebishitare në zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit. Me drejtuesit e FES u bisedua për hapat e ardhshëm drejt formimit të shpejtë të institucioneve të reja të Republikës së Kosovës.

FES është një partner i shkëlqyer jo vetëm i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, por edhe i institucioneve të vendit. Schlee dhe Ellereit shprehën gatishmërinë e tyre që të vazhdojnë ndihmën për institucionet e ndryshme të Republikës së Kosovës dhe këtë ndihmë ta thellojnë dhe zgjerojnë edhe më tutje përgjatë mandatit tonë, veçanërisht në dimensionin e zhvillimit të politikave zhvillimore socio-ekonomike.

Drejtuesve të FES, Kurti dhe Ahmeti ua shprehën vullnetin e Lëvizjes VETËVENDOSJE! që ta vazhdojmë dhe avancojmë edhe më tutje bashkëpunimin tonë.

Kontribo