30 09 2021

Takim me Klubin e Futbollit “Lepenci” dhe Klubin e Hendbollit “Lepenci”

Së bashku me kandidatët për Kuvend Komunal, z. Raif Kasa, znj. Ernesta Krasniqi dhe znj. Donjeta Livoreka, takuam e biseduam me futbollistët dhe hendbollistët tanë, të rinjtë me vullnet të hekurt, por të lënë pasdore nga ana e atyre që duhet t’i përkrahin, përveç moralisht, edhe financiarisht e që për fat të keq, ata nuk e bëjnë asnjërën.

Dikur të dy këto klube ishin në majat e sportit kosovar, ndërsa tani janë në ligat më të ulëta. Sportet duhet të jenë në vëmendjen tonë të vazhdueshme, t’i rrisim subvencionet e t’u krijojmë ambiente të përshtatshme për funksionimin në mënyrën e duhur të këtyre sporteve, të jemi në kontakt të vazhdueshëm me ta për t’i dëgjuar preokupimet e tyre dhe që bashkërisht e me vullnet të fortë të zhvillohemi e të ecim përpara!

Kontribo