28 09 2021

Takim me mësimdhënësit e Ferizajit!

Sot, mësimdhënës të shkollave të ndryshme të qytetit tonë, u takuan me Kryeparlamentarin Glauk Konjufca dhe kryetarin e ardhshëm të Ferizajt, Valon Ramadani.

Diskutimet janë të gjata, ngase problemet janë të shumta, e për shkak të mangësive me të cilat përballet sistemi ynë arsimor, masat të cilat duhet të ndërmerren në këtë drejtim duhet të jenë të shpejta.

Me vullnetin për punë që në arsim të investohet, e ai te prioritetizohet, me qeverisjen tonë nxënësve do t’u ofrohet mësim cilësor, e të gjithë punonjësve të arsimit ambiente të përshtatshme për mësimdhënie.

Është e rëndësishme që pa humbur kohë, vëmendja të kthehet aty ku nis e ardhmja!

#BASHKËLËVIZIM

#VALONIpërKRYETAR

Kontribo