29 01 2023

Takim me përfaqësuesit e International Republican Institute

Përfaqësuesit e organizatës International Republican Institute, drejtoreshën rezidente të kësaj organizate për Kosovë, znj. Marta Onorato dhe znj. Edona Bajrami Shala, dje në zyret tona i mirëpritën Sekretari Organizativ, Alim Rama, Sekretari për Marrëdhënie Ndërkombëtare, Hajrulla Çeku dhe anëtarja e këtij sekretariati, Anila Vrajolli.

Në këtë takim miqësor u njoftuam për punën dhe projektet e deritashme të International Republican Institute, për planet e mëtejme të kësaj organizate, si dhe diskutuam për mundësinë e bashkëpunimit në çështje na bashkojnë. Dy drejtime ku kemi interes të ndërsjellët kanë të bëjnë me fuqizimin e rinisë dhe grave. Ne i njoftuam znj. Onorato dhe znj. Bajrami Shala, për dy organizatat e reja që i kemi formuar Rinia për VETËVENDOSJE! dhe Gratë për VETËVENDOSJE!, për strukturat e tyre që janë ndërtuar tashmë në secilën pjesë të vendit.

Në fund të këtij takimi ndamë bindjen e përbashkët për shtim të bashkëpunimit në të ardhmen.

Kontribo