19 08 2019

Takim me pikën e Drenocit

Mbrëmë ishim në fshatin Drenoc të Malishevës me ç’rast u takuam me pikën tonë të re në këtë fshat, ku së shpejti do t’i themelojmë edhe dy pika të reja.

Së bashku me kryetarin e qendrës Adem Berisha e veprimtarin e çështjes kombëtare Gani Krasniqi ishte edhe kryetari i Lëvizjes Albin Kurti.

Veçanërisht këto ditë duhet të angazhohemi në çdo fshat e lagje të Republikës për të sjell ndryshimin që i duhet vendit. Është momenti vendimtar të ndërrojë orientimi i shtetit të cilin e kanë mbytur me korrupsion dhe kapluar me papunësi.

Pika jonë është pikëtakimi i qytetarit me Lëvizjen, aty takohen kërkesat e popullit me angazhimin politik të aktivistit. Jemi shumë afër ndryshimit prandaj duhet të jemi gjithmonë e më afër qytetarëve. Lëvizja është e popullit dhe asnjëherë nuk do të jetë ndryshe.

Kontribo